میگم اگه عربا به ایران حمله کردن که به زور ما رو مسلمون کنن!
پس چرا وقتی مغول بهمون حمله کرد ما بودایی نشدیم!!؟؟— گلنگدن (@hor_rahbar) October 30, 2017
“موسوی در آبان 58، سلسله مصاحبههایی را با عنوان «ویژگیهای انقلاب اسلامی» برای «آشنایی با مسائل مهم بعثت مردم ایران» با رضا اصفهانی، زهرا رهنورد و اسلام کاظمیه منتشر کرد. در یکی از این مصاحبهها زهرا رهنورد درباره ترکیب اعضای مجلس خبرگان قانون اساسی صحبت کرد. انتخابات مجلس خبرگان، مرداد 58 برگزار شده بود تا قانون اساسی جمهوری اسلامی را تدوین کرده و به تصویب برسانند.
در این انتخابات، زهرا رهنورد هم در تهران از سوی سازمان مجاهدین خلق، کاندیدا شد. رقابت سنگین و تنگاتنگ بود. همه احزاب و گروهها و نیروهای اجتماعی وارد عرصه رقابت شدند. از نورالدین کیانوری، مریم فرمانفرما، احسان طبری و محمدعلی عمویی عضو حزب توده تا مسعود رجوی از سازمان مجاهدین خلق، اعظم طالقانی، ناصر کاتوزیان، حسن نزیه و… . حبیبالله پیمان هم از جنبش مسلمانان مبارز کاندیدا شد. وقتی نتیجه انتخابات اعلام شد، نام هیچیک از این کاندیداها میان راهیافتهگان مجلس نبود. رهنورد با 77هزار و 932 رأی از تهران، رتبهای بهتر از 25 کسب نکرد.
در این انتخابات، پیروزی اکثریت با کاندیداهای حزب جمهوری و جامعه روحانیت مبارز بود، اما گروههای چپ و ملیگرا، ادعای تقلب در انتخابات را مطرح کردند. حزب جمهوری اسلامی را متهم به تقلب و انتخابات را باطل اعلام کردند. زهرا رهنورد هم جزو معترضین بود. موسوی در مصاحبهای اختصاصی با روزنامه که ارگان رسمی حزب به شمار میآمد، اعتراض همسرش را چاپ کرد. رهنورد در این مصاحبه با موضوع «ویژگیهای انقلاب اسلامی» ضمن اعلام تقلب در انتخابات مجلس خبرگان قانون اساسی گفت: افکار نمایندگان، ارتجاعی و غیرمکتبی است:
«درباره قانون اساسی باید بگوییم که اولاً با ترکیب یکدستی که در مجلس خبرگان هست، موافق نیستیم… حالا اگرچه در این انتخابات تقلب شده… این مسأله هست، این ترکیبی که وجود دارد، بینش مکتبی اسلام که الان برای ما اصل قضیه است در آن بهندرت حضور دارد.»
ادعای رهنورد بسیار عجیب بود، چون اولا این سخن در روزنامه رسمی حزب جمهوری اسلامی، حزب پیروز انتخابات چاپ شده بود. دوم اینکه انتخابات را دولت موقت برگزار کرده بود که وزرای آن اعضای نهضت آزادی و جبهه ملی و مهمترین جریان مخالف حزب جمهوری بودند. از طرف دیگر وزیر کشور و مسئول برگزاری انتخابات، هاشم صباغیان دوست دوران دانشجویی موسوی و رهنورد بود.”
[آخرین نخستوزیر: زندگی و زمانه میرحسین موسوی (1320-1368)، جواد موگویی، نشر شهید کاظمی، قم، چاپ دوم، 1396، صص107-109]
رفیقم قائل به تناسخه، مادرش تازه فوت کرده یه کفتر می اومده تو بالکن اینم دون میداده که مادرمه، دیروزکفتره با جفتش اومده اینم دون رو قطع کرده
— سهند ایرانمهر (@sahandiranmehr) October 22, 2017
درخواستکنندههای کمک برای بازسازی خونه آسیب دیده از طوفان هاروی در شهر دیکنسون تگزاس، باید امضا بدن که اسراییل رو بایکوت نمیکنند. pic.twitter.com/HEL4Z3eRnf
— هوشمند (@hooshmandk) October 20, 2017
مجازات اونایی که اشتباهاتشون رو اشتباه نمی دونن،گرفتار شدن به بلاهاییه که بلا نمی دونن.
— Ahmad Dastaran (@AhmadDastaran) October 9, 2017
قتلگاه است، خطر پشت خطر بسیار است
بگذارید ببُرند… که سر بسیار است…
چشم وا کرد و نظر کرد به وجه اللهش
در خط عشق از این گونه نظر بسیار است
قیمت سر چقدر هست؟ کسی میداند؟
سر بازار چه اظهارنظر بسیار است
تیغ، حلق پسرش را که به مسلخ میبرد
مادرش گفت: ببُرید، … پسر بسیار است
همسرش گفت: دلم سوخته، اما به خدا
از من سوخته هم سوختهتر بسیار است
پدرش خنده زد و ما همه دلگرم شدیم
مطمئنیم که این گونه پدر بسیار است
حججی رفت و نرفت از دل ما خاطرهاش
تا بدانید که جاویدالاثر بسیار است
?تقطیع قرآن توسط روحانی به منظور توجیه اعتماد چندباره به امریکا در برجام pic.twitter.com/Tjx0JMlISd
— Hani Hashami (@hani_hashami) October 7, 2017
العربیه خبر شلیک موشک از غزه رو کار کرده
سخنگوی عربیِ ارتش اسرائیل زیرش کامنت زده خبر اشتباهه!سطح روابط در این حد صمیمی شده :))
???? pic.twitter.com/0MVHbzB47Y— siavash fallahpour (@SFallahpour) October 7, 2017
حدود چهار میلیون نفر از طوفانزدگان تگزاس دسترسی به حداقلها ندارند و رئیسجمهور آمریکا، به عنوان "صدقه" برای آنها دستمال توالت پرت میکند! pic.twitter.com/1sCzkKMR8C
— Mahdi Khanalizadeh (@Khanalizadeh_IR) October 4, 2017
فدات شم. اصلا کل بحث ما با اصلاحطلب ها اینه که شما با وطنفروشها مرز ندارید. همه دور همید. حتا در مواقعی درون هم. خب چرا؟(البته میدونیم چرا)
— توحید عزیزی (@TohidAzizi1357) October 6, 2017
