توهین به ساحت قرآن کریم، واکنش‌هایی رو در بین بروبچه‌های وب‌لاگ‌نویس و کارتونیست برانگیخته؛ که بعضی‌شونو جالب و تأمل‌برانگیـز یافتم. واکنش و قریحه‌شون تحت تأثیرم قرار داده. نتونستم بی‌اعتنا بگذرم. حرف‌های جالبی گفته شده که برای نمونه چن‌تایی رو لینک می‌دم. بازم اگه مطلب دل‌چسبی پیدا کردم خواهم افزود:


…حتی بیشتر/ باور نداری از تنور خولی بپرس

فهمیرا/ ایالات متحده ی عجز

کارتون‌های جالبی در این‌باره/ سعید صادقی، مازیار بیژنی(+ و +فرهاد بهرامی، عباس گودرزی(+ و + و +علی شعبانی

ریزنوشت سیاسی/ آن که می‌سوخت نه قرآن، سند عیسی بود و  قرآن‌پژوه

آسمانه/ انا له لحافظون

یک بام و دو هوا/ قرآن من

دولت 8 ساله/ آتش به گلستان شدن عادت دارد


موضوع: وب-نت
تاريخ: پنج‌شنبه، 16 سپتامبر ، 2010

 

واسه دریافت اوقات شرعی تو ایران، این سایت خوبی‌یه. خیلی وقته مشتری‌شم.


موضوع: وب-نت
تاريخ: دوشنبه، 30 آگوست ، 2010

 

وبلاگی نظرتو جلب می کنه. پست هاشو دنبال می کنی. یه وبلاگ، می شه چن تا وبلاگ. هر بار که می خوای مطالب شونو بخونی، کلیک می کنی و وارد بلاگ شون می شی؛ می خونی… کامنت می ذاری…

 

فید و  نرم افزارهای فیدخوان مطرح می شه. گوگل ریدر پا به عرصۀ نت می ذاره. تو هم مث بقیۀ بینندگان ِ جان(!) مشتری گوگل ریدر می شی. حالا چن ده تا (شایدم چن صد تا) وبلاگ و سایت رو به راحتی دنبال می کنی…

 

مدتی می گذره؛ با خودت فکر می کنی چه خوب می شد اگه جایی می بود که با وبلاگ نویس های مورد علاقه ت گعده می گرفتینو دربارۀ مسائل مختلف تبادل نظر می کردین…

 

وب دو مطرح می شه؛ فرندفید به دنیا می آد؛ این جا فرندفید است… صدای ما را از وبلاگستان ایران می شنوید!

 

بله… چشم باز می کنی و می بینی حدود هزار و اندی وبلاگ نویس ایرانی به عضویت فرندفید در اومدن. یه جامعۀ پرنشاط، اکتیو و به روز از جوونای ایرانی.

 

فرندفید جذابه چون همه جور آدمی از هر سلیقۀ فکری، از هر طبقۀ اجتماعی پیدا می شه این جا. همه یا تحصیل کرده ن یا در حال تحصیل به سر می برن. همه جدید ترین اخبار و اطلاعات نت رو دنبال می کنن. به جرأت می تونم بگم نبض وبلاگستان ایران تو فرندفید می زنه.

 

اگه ازم بپرسن چرا فرندفید جذابه، می گم چون روابط انسانی (اجتماعی) جذابیت داره. فرندفید بستر مناسبی رو فراهم کرده تا انواع لینک های صوتی و تصویری مورد علاقه تو با دیگران به اشتراک بذاری و درباره شون تو سر و کلۀ هم بزنین.

 

فرندفید جذابه چون (تقریباً) هیشکی خودشو سانسور نمی کنه. هم وطن های هم سن و سال ت، تو زمینه های مختلف با هم حرف می زنن، با هم شوخی می کننو سر به سر هم می ذارن، حتا گاهی بحثا خیلی جدی می شه طوری که به قرار مدارای وبلاگی کشیده می شه و موضوع پست های وبلاگی می شه و موشک جواب موشک! و تو می تونی تو بحثاشون شرکت کنی یا این که ناظر بحث و جدل شون باشی.

 

فرندفید رو دوست دارم چون کمک می کنه تحمل مو بالا ببرم. نوع نگاه و طرز فکرم در معرض دید دیگرانه؛ در معرض نقادی هاشون، از موافقت و مخالفت گرفته تا لجن پراکنی و لگدمال کردن.

 

فرندفید رو دوست دارم چون امید دارم با وجود همۀ اختلاف سلیقه ها و عقیده ها، این جا در کنار هم زندگی کردنو تمرین کنیم؛ چون این جا آقا بالاسر نداریم؛ چون این جا خودمونیم؛ ماهایی که کودکی مون تو این مملکت صرف شده؛ ماهایی که جوون های این مملکتیم؛ و اختلاف سلیقه ها و عقیده هامون مانع نمی شه که سال ها بعد پیـرهای این مملکت نباشیم.

 

فرندفید رو دوست دارم چون بروبچه هاش از دیوار راست بالا می رن، نمایش گاه مطبوعات رو با شلوغ کاری هاشون رو سرشون می ذارن، و دوری و فاصله های جغرافیایی نتونسته مانع صمیمیت شون بشه.

 

 

همۀ اینا رو گفتم، یه چیز دیگه هم بگم؛ فرندفید رو دوست دارم چون احساس می کنم تک تک ماها هستیم که داریم سرنوشت فرندفید(ایرانی) رو رقم می زنیم؛ و این جذابه.

موضوع: وب-نت
تاريخ: سه‌شنبه، 25 نوامبر ، 2008

 

 

اگه به وب گردی علاقه دارید،اگه می خواید پی گیر مطالب یه سایت یا وبلاگ باشید،اگه تمایل دارید از آپ شدن وبلاگ دوستان تون مطلع بشید و چیزی از پست هاشونو از دست ندید،این پست رو جدی بگیرید!

 

به هر حال،خلاصه و مفیدش این که: «گوگل ریدر» رو جدی بگیرید… به نفع تونه!

 

تو این پست سعی می کنم خیلی ساده و مرحله به مرحله،کار با گوگل ریدر رو توضیح بدم؛ اما اگه هر جاشو متوجه نشدین باهام در میون بذارین،اگه بلد بودم که دریغ ندارمو براتون توضیح می دم؛ اگرم نابلد بودم، از اهل ش می پرسمو یاد می گیریم…

 

برای عضویت در گوگل ریدر،مث بقیۀ امکانات گوگل،باید عضو ِ گوگل باشید؛ یعنی نام کاربری و رمز عبور داشته باشید. اگه جی میل دارید،با همون نام کاربری و کلمۀ عبور ِ جی میل تون می تونین از بقیۀ امکانات گوگل (که یکی ش گوگل ریدره) استفاده کنین.

اگه تو گوگل هیچ جور عضویتی ندارید،این جا تشریف ببرید: gmail.com ، با کلیک کردن بر روی گزینۀ Sign up for Gmail صفحۀ جدیدی باز می شه؛ فرم عضویت رو پر کنید. نام کاربری تون، کلمه ای می شه که تو کادر Desired Login Name تایپ می کنید. بعد از پر کردن فرم،دکمۀ تأیید رو کلیک می کنید و در صورتی که فرم تون مشکلی نداشته باشه، عضویت گوگل رو کسب می کنید.

 

حالا وارد صفحۀ ورودی گوگل ریدر بشید. نام کاربری و کلمۀ عبور رو تایپ کنید و وارد صفحۀ گوگل ریدر خودتون بشید. چون اولین باره که وارد این صفحه می شید،توضیحاتی که گوگل واسه راه نمایی تون قرار داده رو ملاحظه خواهید کرد؛ اون کادری که سمت چپ صفحه با عنوان !Share with friends باز شده رو اوکی بزنید و ببندید. هم چنین در مقابل تون ویدیویی قرار داره که یکی از مهندسین شرکت گوگل، کار با گوگل ریدر رو توضیح می ده. بر روی دکمۀ Get started by adding subscriptions کلیک کنید. خب این از این!

 

حالا می خوایم یه وبلاگ یا سایت رو مشترک بشیم؛ به عبارت دیگه می خوایم وبلاگ یا سایتی رو به لیست گوگل ریدرمون اضافه کنیم،چی کار می کنیم؟

سمت چپ تون یه ستون قرار داره؛ روی گزینۀ Add subscription کلیک کنید. کادر کوچیکی باز می شه؛ توی کادر،آدرس وبلاگ یا سایت مورد علاقه تونو درج کنید (مثلاً این آدرس: http://pichakesarbehava.blogfa.com) و دکمۀ Add رو بزنید. قدری طول می کشه تا صفحه لود (load) بشه و آدرس وبلاگ مورد نظر تون به لیست گوگل ریدر تون اضافه بشه. در صورتی که اولین بارتون باشه که از گوگل ریدر استفاده می کنین،بعد از لود شدن اولین آدرس،با یه پیغام مواجه می شید که تو یه کادر زرد رنگ توضیحاتی پیرامون تنظیمات گوگل ریدر داده. روی Dismiss this message کلیک کنید تا دیگه همچین پیغامی مزاحم کارتون نشه. حالا ده پست اخیر وبلاگ «پیچک سر به هوا» رو در مقابل تون ملاحظه می کنید.

به همین راحتی! دیدید کاری نداشت؟ خیلی ساده س! مطمئن م خیلی هاتون بدون نیاز به توضیحات و تفصیل های من، چمو خم ش دست تون می آد. این توضیح ها هم فقط واسه محکم کاری یه. به هر حال،بازم تأکید می کنم اگه هرجاش با مشکلی مواجه شدین خبرم کنین. دوست دارم رفقا و بروبچز از این امکانات خوب گوگل ریدر استفاده کنن.

 

 

توصیه می کنم تنظیمات زیر رو اعمال کنید؛ البته این تنظیمات سلیقه ای یه،به هر حال من این تنظیماتو پیش نهاد می کنم:

توی همین صفحه،سمت راست بالا،روی  Settings کلیک کنید. تو صفحۀ جدید،فرمی رو ملاحظه می کنید،تو گزینه هایی که مقابل Start page قرار داره گزینۀ All items رو انتخاب کنید.

حالا به صفحۀ اصلی خودتون برگردید (با کلیک کردن بر روی گزینۀ Back to Google Reader).

 

تو همین صفحۀ اصلی گوگل ریدر تون،تو سمت چپ اگه روی updated کلیک کنید،اون وخ تا یکی از وبلاگ هایی که به لیست اضافه کردین آپ می شه،تو لیست تون ظاهر می شه،و بقیۀ وبلاگ های آپ نشدۀ لیست تون رو نمایش نمی ده. ولی اگه روی all کلیک کنید تمام وبلاگ ها و سایت های لیست تونو می تونین تو اون ستون ملاحظه کنید و داشته باشید (من رو updated قرار دادم).

عین همین مطلب،دربارۀ پست هایی که تو ویترین تون نمایش داده می شه صادقه؛ یعنی می تونین شاهد تمام مطالب یه وبلاگ باشین،یا این که فقط مطالب آپ شده شو ملاحظه کنید؛ گزینۀ Show: 10 new items- all items رو ملاحظه کنید. اگه روی all items کلیک کنید،تمام مطالب و اگه رو 10 new items کلیک کنید ده پست اخیر اون وبلاگ رو تو ویترین تون نمایش می ده (گوگل ریدر به طور پیش فرض ده مطلب رو نمایش می ده؛ من هم روی مطالب آپ شدۀ اخیر وبلاگ کلیک کرده م،یعنی همون 10 new items).

وقتی مطالب یه وبلاگ رو تو ویترین تون مطالعه می کنید،همین طور که با موس تون می آیید پایین،با تموم شدن هر پست،یکی از تعداد پست هایی که دیدید کم می شه و 10تون می شه 9 و 8 و…

اگه روی دکمۀ Mark all as read کلیک کنید،این عدد صفر می شه و انگار که تمام مطالب آپ شدۀ اون وبلاگ رو ملاحظه کرده باشید.

 

تو ویترین تون،انتهای هر پستی که ملاحظه می کنید گزینه هایی وجود داره:

 Add star , Share , Share with note , Email , Keep unread , Add tags

از بین این گزینه ها،گزینه های Add star,Share,Share with note که مربوط به اشتراک گذاشتن مطالب گوگل ریدر تونه رو تو پست های بعدی توضیح می دم. گزینۀ Add tags همون کاربردی رو داره که « موضوعات مطالب» تو وبلاگ نویسی و موضوع بندی پست های وبلاگ.

اما گزینۀ Keep unread،مهمه؛ وقتی رو این گزینه کلیک می کنید یعنی اون پست رو نخونده می ذارید. من از این گزینه زیاد استفاده می کنم. خیلی پیش می آد پست های متنوعی از یه وبلاگ رو تو ویترین م می خونم،اما یه مطلب نظرمو جلب می کنه یا به هر دلیل دیگه ای لازم می دونم که اون مطلبو تو بین مطالب نخوندۀ گوگل ریدرم داشته باشم تا بعد سر فرصت دوباره مطالعه ش کنم. اون وقته که این گزینه به کار می آد.

 

 

خب ببینم چی دیگه مونده توضیح بدم… آها!

شما می تونین وبلاگ ها و سایت هایی که به لیست تون اضافه کردید رو طبقه بندی و فولدر فولدر (پوشه پوشه) کنید. یا این که یه وبلاگ رو از لیست تون حذف کنید. یا این که اسم یه وبلاگ رو تو لیست تون عوض کنید و با یه اسم دیگه درج ش کنید. همۀ این کارا رو تو قسمت تنظیمات و مدیریت مشترکین می تونین انجام بدین. اون قسمت کجاس؟ تو همین ستون سمت چپ،پایین،روی گزینۀ Manage subscriptions کلیک کنید. و تو صفحۀ جدید،تغییرات مورد نظرتونو اعمال کنید. به همین راحتی!

 

 

الان تو لیست گوگل ریدر من،چیزی حول و حوش صد و پنجاه سایت و وبلاگ فارسی درج شده؛ و من خروجی مطالب آپ شدۀ این سایت ها و وبلاگ ها رو می تونم تو ویترین گوگل ریدرم ملاحظه کنم.

 

 

گاهی وقتا ممکنه تو اضافه کردن یه وبلاگ به لیست تون با مشکل مواجه بشید. همین جا توضیح بدم که سایت ها و وبلاگ ها ممکنه از خروجی های متفاوتی استفاده کنن؛

RSS , RSS2 , Atom , XML , FeedBurner تعدادی از این خروجی های معروف هستن که لابد تو سایت ها و وبلاگ ها باهاشون مواجه شدین. اگه وبلاگ مورد نظرتون هیچ نوع فید خروجی نداشته باشه،گوگل ریدر نمی تونه حس ش کنه و در نتیجه نمی تونید تو ویترین گوگل ریدر تون ملاحظه ش کنید. اگه یه وخ سایت یا وبلاگ مورد نظرتون،یکی از این فید ها رو داشت ولی باز نتونستید به لیست تون اضافه ش کنید،اون وخ تو اون سایت یا وبلاگ،روی فید خروجی ش(که یکی از فیدهایی یه که اسم آوردم) کلیک کنید. صفحۀ جدیدی باز می شه. آدرس این صفحۀ جدید رو به لیست تون اضافه کنید (یعنی آدرس این صفحۀ جدید رو کپی کنید و توی کادر Add subscription پیست ش کنید). تمام!

 

 

همین جا یه توضیح کوچولو هم بدم؛ این که اگه سایت یا وبلاگی فید خروجی نداشت،خیلی ساده و راحت می شه وارد سایت فید برنر شد و  فید خروجی ساخت.

 

 

فکر می کنم فعلاً همین توضیحات کفایت می کنه. بقیۀ توضیحات رو می ذارم واسه پست های بعدی. خلاص!

موضوع: وب-نت
تاريخ: یکشنبه، 29 ژوئن ، 2008

 

بررسی نکردم تو وبلاگ های غیر ایرانی به چه نحوی یه،اما تو وبلاگ نویس های ایرانی،مادرانی رو پیدا می کنین که وقتی متوجه شده ن نو رسیده ای تو راه دارن،ایدۀ نوشتن وبلاگ و ثبت احوال فرزند دل بندشون وبلاگ نویس شون کرده…

تو این پست قصد ندارم چنین وبلاگ هایی رو آنالیز کنم. موضوعات قابل توجهی رو می شه اسم آورد و تو این زمینه،یه کار پژوهشی خوب تعریف کرد.

سطح طبقاتی این مادران وبلاگ نویس،سطح تحصیلات شون،میزان بهره گیری شون از اطلاعات موجود در اینترنت و بروزش توی مطالب وبلاگ شون،ارتباط وبلاگی شون با مادران دیگه ای که وبلاگ می نویسن،میزان پرداختن شون به مطالب واقعی روزمره و نسبت ش با میزان پرداختن شون به رویا پردازی های مادرانه،و خیلی تیترهای دیگه که می شه تو این زمینه لیست کرد.

برخی از این مادران وبلاگ نویس،ایرانی های مقیم خارج هستن،برخی شون علاوه بر خاطره گویی و استفاده از عکس،از کودک شون فیلم برداری هم می کنن و تو وبلاگ شون در اختیار می ذارن. برخی از این وبلاگ نویس ها اجتماعی تر هستن. بیش تر شون فرزند اول شونه که وبلاگ نویس شون کرده،اما برخی هم هستن که چند تا فرزند دارن.

با این که همگی شون اعلام می کنن می نویسن تا ثبت کنن (مث آلبوم عکسی که خاطرات رو زنده می کنه) اما برخی شون بعد از یه مدت انگار کم می آرن،و دیگه ادامه نمی دن…

 

امیدوارم این پست،واسه اونایی که تو زمینۀ مطالعات زنان و خانواده یا مطالعات علوم اجتماعی پژوهش می کنن به اندازۀ یه ایده مفید واقع بشه؛گرچه در این مورد وقتی می شه نظر داد که سیستم کنترل ترافیک وبلاگ نشون بده کسانی از طریق موتورهای جست و جو وارد این پست شده باشن…

 

برای نمونه ۵۰ تا از این وبلاگ ها رو (بدون هیچ طبقه بندی خاصی) معرفی می کنم:

 

 

خبر خوش زندگی

هستی

بلاچه

آندیا عشق مامانش

کلبه ای پر از من و تو

عسل عشق مامان و بابا

خاطرات بزرگ شدن من

یونای من

تمام هستی من

آرتا شور زندگی

به خاطر خودم ميگي؟

مامان ماهان

داستانهای وروجك و مامانی

یادداشتهای صوفی

ملوسکم

مهديار موش كوچولو

اين نفس من بيده

پارسا نمکی مامان

من و پسرم آرین

زیباترین هدیه هستی

ما و جوجومان

نی نی تپل

مامان خاتون

پرپرجان

كيان و كيارش غنچه‌های باغ بهشت زندگيمون

چهار بهار و یک پائیز

آرش وروجک مامان

دل آرام

آقا مهــــــــــدی مـــــــــا

دونه

حس قشنگ مادری

دفترچه خاطراتم

هانا: دختری از کهکشانی دیگر

نیکان و شیطونیهاش

مامان ستاره

افاضات مامان بانو و بابا جون جوني

نوشـــــــــته های یـه مـــامـــان

لذت با تو بودن

تجربه های مامان آرتا

نوشته هايي براي دخترم

آرین و مامانی

نی نی گل ما نیوماشا

وبلاگ مادر شایا

مامان و محمود

بیایید همیشه کوچک بمانیم

دختر من

مانی فسقلی

کوچولوهای ناز ما

روبین

و زيبا ترين حرف حرفيست كه هنوز برای تو نگفته ام

موضوع: وب-نت
تاريخ: جمعه، 2 می ، 2008

 

سرویس هایی که میزبانی یه رایگان وبلاگ ها رو پذیرا هستن،امورات شون باید بگذره خب،و چی به تر از تبلیغات؟! اما تبلیغ چی؟ تبلیغ کی؟

بروبچ بلاگفا با تبلیغات «مؤسسۀ عرفان درمانی» آشنا هستن،من خودمم تازه مواجه شدم با تبلیغات ش. خواهش می کنم زود قضاوت نکنید. خودتون بخونید. بعد کلاه تونو قاضی کنید…

 

این مؤسسه مدتی تو مشهد فعالیت می کرده. به هر دلیلی،به هر حال در شو تخته کردن. و جناب دکتر علی اکبر خانجانی،مدیر عامل مؤسسه،به معالجات خونه به خونه روی می آره و حالا تبلیغات شو از طریق نت پی گرفته…

 دکتر علی اکبر خانجانی/مدیر مؤسسۀ عرفان درمانی

توصیه می کنم خوب توجه کنید و خواهشاً جلوی خنده تونو بگیرین؛ اهداف و عمل کرد ایدئولوژیک مؤسسه عبارتند از:

خود درمانی / عرفانی کردن عرف و شرع و اخلاق(!)/ آمادگی برای درک ظهور ناجی یه موعود(!) / تبیین ایدئولوژی یه امامیه (!) / تدوین شریعت آخرالزمان(!!!) / احیای خانواده / درمان عرفانی یه امراض / بومی سازی یه اسلام (!!!) / اشاعۀ دین درمانی (!) / امر به معروف و نهی از منکر عرفانی(!!!) / اعتلای انقلاب اسلامی(!!!) / و…

 

گسترۀ فعالیت های درمانی یه مؤسسه هم وسیعه ناجووووور:

الف: درمان همۀ امراض گوارشی،قلب و عروق،کلیه و مجاری یه ادراری،اعصاب و روان،تنفسی،مادر زادی،ژنتیکی،نازایی،سرطان ها،ترک اعتیاد و…

ب: مشاورۀ ازدواج،طلاق،زنا شویی،تربیتی،تنظیم خانواده،و هم چنین مسائل خود شناسی و سلوک عرفانی.

 

حضرت استاد(!) آن چنان فرمایشاتی در تمامی یه حیطه ها ابراز داشته ن  که من شخصاً چارشاخ گاردان مونده بودم ازین همه احاطۀ علمی؛ فقط بعضی تیتر هاشو اشاره می کنم،خود تون اگه تمایل داشتین می رین  می بینید چه محشر کبرایی کرده استاد(!) :

فلسفۀ نفت / فلسفۀ حجابفلسفۀ ایدزمبارزه با بد حجابی در خیابانفلسفۀ بنی اسرائیلصهیونیزم خانوادگیفلسفۀ انرژی یه اتمی / تفسیر هرمنوتیکی یه دلارفلسفۀ بررهجنگ بی پایان آدم و حوا(رابطۀ جنسی) / فلسفۀ پفک / خدمت هیتلر به جهان سوم / فلسفۀ زیر لحاف / راز قبیلۀ هوپیوندهای ایران و آلمانفلسفۀ سال ۱۳۸۶ / قرآن فارسی / زن و نخستین گناهبخت سیاه دختران تحصیل کرده / پدیده ای به نام دانش گاه آزاد اسلامی / …

 

پس از ملاحظۀ فرمایشات حضرت استاد،عمیقاً دریافتم که هر کسی از ننه ش قهر کنه می تونه بیاد بلاگفا تبلیغات کنه،هیش کی م نمی گه خر ت به چن من؟!

 

 

 

 

 

 

پی نوشت: مطلب دیگه ای رو واسه پست تدارک دیده بودم که با دیدن این گاف بلاگفا،منتفی شد. با خود گفتیم این دفه،این سوژه رو بچسبیم که ژورنالیسم را عشق است!!!

 

ته نوشت ۱: چلوکتابو با گزیده ای از خاطرات،آپ کردم:

” حکم امام دربارۀ شطرنج برای بعضی غیر قابل هضم است. یکی از روحانیون در مخالفت با این حکم،نامه ای به امام می نویسد و امام در پاسخ او می نویسد: …«لازم است از برداشت جناب عالی از اخبار و احکام الهی اظهار تأسف کنم… تحت تأثیر مقدس نماها و آخوندهای بی سواد واقع نشوید…»

ته نوشت ۲: نیک آهنگ کوثر به مناسبت دوم خرداد پستی هوا کرده و کوروش علیانی به مناسبت سوم خرداد پستی دیگر. جفت شونو خوندمو بعد،احساس کردم به اندازۀ یه درس دو واحدی چیز یاد گرفتم. خدایا عمیق مان کن،سخت ژرف ناک.

ته نوشت ۳: اطلاعات سیستم آمارگیری یه چلوکتابو چک می کردم که به داده های جالبی برخوردم،بیان دو تا شون خالی از لطف نیس:

 اول) یکی از اسرائیل با این آی پی:194.90.229.163 ،از طریق موتور گوگل وارد یکی از پستای چلوکتاب (پست مربوط به معرفی یه کتاب ژئوپلیتیک تشیع) شده. کلمه هایی که تو گوگل Searchکرده و ازون طریق وارد وبلاگ شده داغ آدمو تازه می کنه: “تفرق+شیعه+تسنن

                     واسه خودمم  راس ش جالب بود...!

نا خود آگاه،یاد حرفای میرزا قلی خان راپورتچی در مورد پلمپ قبر مجعول ابولؤلؤ تو کاشان می افتمو… حال م از بعضی مقدسین متعصب به هم می خوره…

 

دوم) یه دل دادۀ با حالی که آی پی ش نشون می ده از تهرونه و کاملاً تابلو می زنه که هنوز تو حالو هوای عشقولانۀ ماه عسل شه،ببین اینو تو گوگل Searchکرده و ازون طریق،اومده تو چلوکتاب!،ولی آخی…بندۀ خدا زده به کاه دون!!

 

موضوع: وب-نت
تاريخ: چهارشنبه، 6 ژوئن ، 2007

 
 

24 نوامبر 22

تجربه‌ی سینما رفتن با دخترکم برای من تجربه‌ی تازه و نویی‌یه. پیش‌تر وسط‌های هفته و توی خلوتی رفته بودیم سینما. این‌بار که وارد لابیِ سینما شدیمو جمعیت رو دیدم، با خودم فکر کردم ضدحال می‌شه و با این‌همه خانواده و بچه، لابد نمی‌شه درست فیلم دید؛ اما تجربه‌ی معرکه‌ای بود.

 

در شرایطِ پمپاژِ یأس و نفرت، جنگِ بی‌امانِ خصم، و عمل‌کردِ انتقادبرانگیزِ مدیرانِ کشور، من حالا با دخترکم در یه سالن سینما به فیلم‌دیدن نشستیمو هر چند دقیقه صدای خنده‌ی معصومانه‌ی قریب به صد کودک فضا رو پر می‌کنه.

 

در تاریک‌روشنِ سینما هر از گاهی به چهره‌ی دخترکم سیر نگاه می‌کنم که محوِ فیلمه و از سِحرِ سینما مسحور.

 

تجربه‌ی فیلم‌دیدن با بچه‌ها تجربه‌ی ناب و روح‌بخشی‌یه. اصن هم‌نشینی و هم‌بازی شدن با کودکان، نشاط‌آور و حیات‌بخشه.

 

اخیراً با دوستی که هر دو سخت درگیرِ کاریم و با مدیریت‌های بی‌عمل و بدعمل، چالشی مستمر و فرسوده‌کننده داریم، صحبت می‌کردم؛ که ای رفیق! بیش‌تر با بچه‌ت وقت بگذرون و بذار فطرتِ زلال‌شون این سرخورده‌گی‌های ناشی از سر و کله زدن با بی‌شعوریِ مسؤولین رو بشوره ببره…

 
 

مهدی پیچک؛ پیچک سر به هوا's bookshelf: read

جهان هولوگرافیک
did not like it
https://www.instagram.com/p/BjqO7apnIl-/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1b24p51z3g6jq
tagged: never
کابوس تهمت و جنایت
اگر به هر دلیلی خواستید کتابی از #چخوف بخوانید" بیخیال کتاب کابوس، تهمت و جنایت بشوید. برای درک داستان های این کتاب، آشنایی با سبک زندگی، فرهنگ و روابط کلیسای ارتدکس و اسقف ها در زمان روسیه ی تزاری واجب است." https://www.instagram.co...
tagged: never
خاطرات سفیر
liked it
کتاب «خاطرات سفیر» نوشتهٔ خانم نیلوفر شادمهری رو که خوندم، غرق در خاطرات جوونی‌ها‌م شدم. قریب به اتفاق مطالب‌شو توی هم‌اون وبلاگ‌شون خونده بودم. از پایان‌ش خوش‌م نیومد. زیادی غلیظ بود. نگارشِ متن‌شم گه‌گاه توی ذوق می‌زد. مدتی نیست که ق...
پستچی
it was ok
زرد. آبکی؛ ولی طعم‌دار.
قصه ها و تصاویر
really liked it
این ازجمله کادوهایی بود که برای تولد خواهرزاده‌م خریدم. http://www.30book.ir/Book/56900/مجموعه-قصه-های-سوته-یف-16جلدی%20نخستین نسخه‌ای که خریدم چاپ نشر نخستین بود. ساده و بامزه بود. مفاهیمی چون صبر، کمک، ایثار و فداکاری، هم‌کاری، قناعت و...

goodreads.com