“انجمن حجتیه بهشدت مخالف تشکیل حکومت اسلامی و دخالت عالمان دینی در سیاست بودند. در زمانی که امام در اعتراض به جنایتهای رژیم شاه، جشنهای سوم و نیمۀ شعبان را تحریم کردند، انجمن حجتیه تلاش میکرد تا اعتصاب را بشکند.
انتظار فرج در منطق آنها به جایی رسیده بود که هر گونه مبارزۀ سیاسی و تلاش برای حاکمیت صلحا بر کشور محکوم بود، چرا که مایۀ تأخیر در ظهور امام زمان(عج) میشد! بدیهی است که با چنین منطقی ظلمپذیری ترویج میشد و هر گونه ظلمستیزی همچون قیام 15خرداد و… محکوم میگردید. این گروه در سال 1362ش پس از آنکه امام آنها را خائن و مرتجع خواندند، منحل شد.”
[اقلیم خاطرات، فاطمه طباطبایی، انتشارات پژوهشکدۀ امام خمینی و انقلاب اسلامی، چاپ و نشر عروج، صص466-467]





































27 ژوئن ، 2012 در ساعت 15:01
در مورد انجمن حجتيه يك نكته ي جالب وجود داره.پرويز ثابتي مسئول اداره سوم ساواك بهايي بود.انجمني ها ادعاي مبارزه با بهاييت داشتن.اونوقت مي رفتن به آدم هاي دست چندم ثابتي تعهد مي دادن كه ضد حكومت كاري نكنن.
تازه از اين بحث بگذريم كه مگه امثال هويداي بهايي تو راس حكومت پهلوي نبودن؟